hero2

Over ons

Wij staan voor kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in straatwerk maar wij doen ook meer!

Wie zijn wij?

Somers Bestrating komt uit Peize. Een professioneel stratenmakersbedrijf voor al uw (sier)bestratingenen en tuinen . Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Ons stratenmakersbedrijf is gespecialiseerd in zowel sierbestratingen/tuinen/schuttingen en de aanleg van complete bedrijfsterreinen.

schutting
tuin-3

Dennis Somers – oprichter van Somers Bestrating

“Na ruim 25 jaar ervaring heb ik in april 2019 een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en heb ik de sprong gemaakt om voor mijzelf te beginnen. Wij zijn een klein en kundig bedrijf, we zijn gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating, klassiek bestraten met de hamer maar ook het plaatsen van schuttingen, aanleggen van riolering en het aanbrengen van een gazon is geen probleem."

Wij staan voor kwaliteit, kennis en vakmanschap. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in straatwerk maar wij doen ook meer! Wij verzorgen ook grondverzet, afwatering, riolering en drainage. Kortom een allround bestratingsbedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Onze offertes zijn vrijblijvend, afgestemd op de gewenste werkzaamheden.
  • We maken duidelijke prijsafspraken, geen kleine lettertjes!
  • Onze professionele stratenmakers zorgen dat alles tot in detail wordt afgewerkt.
  • Al onze werknemers beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten.
  • Wij zijn trots op ons werk, dat ziet u terug in het resultaat.