Diensten

Omdat wij als stratenmakers gespecialiseerd zijn in alle soorten bestratingswerkzaamheden kunnen wij elke klus voor u klaren.

Wat onze klanten over ons zeggen

51 Google reviews

Dennis en zijn team zijn professionele en hardwerkende mannen. Respect! Dennis is altijd bereikbaar voor overleg en advies en reageert snel. Dat wordt zeer gewaardeerd. Ook nadien, nu de tuin inmiddels klaar is, is hij voor vragen bereikbaar en komt hij terug om iets nog aan te passen/verbeteren. We zijn positief en tevreden over Somers Bestrating.

Astrid Brilman

Zeer professioneel, werken snel en vakkundig, super stakke tuin gekregen, houd zich aan de afspraken, niet te beroerd nog iets extra's te doen, vriendelijk, werken hard, weinig pauzes, Somers bestrating echt super bedankt, Een aanrader voor iedereen!!!!

Pam Hofman

Dennis Somers werd ons aanbevolen door de tegelleverancier vanwege zijn ervaring met keramische tegels. Daar hebben we geen spijt van gehad. Wat een geweldig nieuw en strak terras hebben we gekregen. Naar mijn bescheiden mening werkt Dennis snel, nauwkeurig en rondt pas af als hij zelf tevreden is.

Bob Hummel

Prima kwaliteit, en een snelle levering. Dennis reageert snel en is vriendelijk en duidelijk. Ik ben erg tevreden met de schutting ­čĹŹ

EdwinRubenJesper

Somers Bestrating heeft bij ons een nieuw terras aangelegd. Snelle, goede en duidelijke communicatie vooraf, komt afspraken keurig na, verder alles in overleg. Zeer professioneel en werkt erg netjes. Kortom: wij zijn heel erg tevreden, een aanrader voor iedereen!

Grietje Veenstra