Diensten

Omdat wij als stratenmakers gespecialiseerd zijn in alle soorten bestratingswerkzaamheden kunnen wij elke klus voor u klaren.

Wat onze klanten over ons zeggen

57 Google reviews

Heel erg te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk. De voorbereiding, afvoer van oude tegels en aarde en het nieuw bestraten van onze oprit was in minder dan 2 dagen klaar. Offerte was duidelijk ; contacten waren prettig.

Peter Stel

Dennis en zijn team zijn professionele en hardwerkende mannen. Respect! Dennis is altijd bereikbaar voor overleg en advies en reageert snel. Dat wordt zeer gewaardeerd. Ook nadien, nu de tuin inmiddels klaar is, is hij voor vragen bereikbaar en komt hij terug om iets nog aan te passen/verbeteren. We zijn positief en tevreden over Somers Bestrating.

Astrid Brilman

Topbedrijf! Eerlijke prijs. Zeer snelle en nette werkers. Goed advies. Samenwerking met ander bedrijf in Peize (bestrating daar besteld) uitstekend. Tegels perfect gelegd! Kortom, geweldig bedrijf. Dennis, dank!!

WD HD

Dennis heeft voor een goede prijs het terras zeer strak er in gelegd. Randen netjes geslepen ipv geknipt. Erg tevreden over jouw service Dennis. Kan je van harte aan iedereen aanbevelen.

Edwin de Haan

Zeer professioneel, werken snel en vakkundig, super stakke tuin gekregen, houd zich aan de afspraken, niet te beroerd nog iets extra's te doen, vriendelijk, werken hard, weinig pauzes, Somers bestrating echt super bedankt, Een aanrader voor iedereen!!!!

Pam Hofman